Doe mee in de gemeente Aalten!

Voor iedereen die wil sporten, bewegen, doen en ontmoeten.

In Bredevoort, Aalten en Dinxperlo (BAD) kan je lekker bewegen, anderen ontmoeten en meedoen aan diverse activiteiten! Op deze website vind je de activiteiten van lokale verenigingen, buurtinitiatieven en organisaties.

Hoe werkt VitaalBAD

Aanbieders van creatieve, educatieve en sportieve activiteiten kunnen hun aanbod plaatsen op de website VitaalBAD. Ben je een nieuwe aanbieder, registreer je dan als aanbieder.

Bezoekers kunnen via de button 'aanbod' zien welke activiteiten er worden aangeboden. Via de handige filter kun je gericht zoeken naar een activiteit die bij jou past. Zie je er een leuke activiteit tussen staan? Schrijf je dan snel in!

 

COVID-19 (coronavirus)
We zijn verheugd dat er na de lockdown weer activiteiten mogelijk zijn. Uiteraard zijn er nog maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Iedereen is verplicht zich aan de geldende maatregelen te houden. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de aanbieder van de activiteit.

Lokaal Beweeg-, Sport en Leefstijlakkoord 'Heel gemeente Aalten beweegt’

In 2020 is de gemeente Aalten gestart met het Lokaal Beweeg-, Sport- en Leefstijlakkoord en is van ons allemaal. Hierin bundelen sportverenigingen, sportaanbieders, maatschappelijke partners en de gemeente Aalten de krachten om iedereen, een leven lang, plezier in sport te verzorgen en te werken aan een gezonde leefstijl. De uitvoering van het Lokaal Beweeg-, Sport- en leefstijlakkoord wordt vormgegeven door de stuurgroep en twee projectgroepen: Projectgroep Jeugd en Projectgroep Volwassenen. Zij houden zich bezig met de uitvoering van verschillende ambities en activiteiten.
Voor meer informatie over de projecten en het Lokaal Beweeg-, Sport en Leefstijlakkoord klik hier!