Figulus Welzijn

Polstraat 9
7121 DH Aalten

Hulp nodig?
Telefoon: 0543 - 473993

Hoofdcontent

Corona update

In verband met het Coronavirus is het begrijpelijk dat er vragen zijn over het al dan niet doorgaan van de gebruikelijke activiteiten de komende periode. Het advies vanuit de RVD is dat zoveel mogelijk onnodige contactmomenten gemeden moeten worden. Vanzelfsprekend volgen wij deze richtlijnen.


Voor sportverenigingen/cultuuraanbieders
Het is advies is dus ook om de activiteiten komende weken niet door te laten gaan. Wij willen jullie verzoeken om het niet te annuleren, maar uit te stellen. Deze kinderen hebben tenslotte allemaal ingeschreven om een keertje kennis te maken met jullie sport/activiteit.
 
Wij willen jullie vriendelijk verzoeken om dit zelf (als aanbieder) te communiceren met de kinderen. Via het beheerscherm op www.sportstimulering.nl kun je de ingeschreven kinderen (lees ouders) een mailtje sturen dat de activiteit wordt ingehaald op een nog nader te bepalen datum/tijdstip. Dit doe je door op de activiteit te klikken, dan op tabblad ‘inschrijvingen’ en selecteer vervolgens alle namen van de kinderen.


Voor kinderen/deelnemers
Ondanks Corona, blijft het altijd mogelijk om je in te schrijven voor activiteiten. Hou er echter rekening mee dat de kans groot is dat deze activiteiten voorlopig niet door zullen gaan. Indien de aanbieder jullie nog niet heeft ingelicht, neem dan zelf even contact op met deze betreffende aanbieder. Alle activiteiten zullen later worden ingehaald. Indien blijkt dat uitstel onverhoopt niet mogelijk is worden de gemaakte kosten van betaalde cursussen uiteraard teruggeboekt. 


Laten we hopen dat we over een paar weken het ergste achter de rug hebben en sommige clinics alsnog doorgang kunnen vinden voor de zomervakantie!


Wij hopen op jullie begrip!